• дрвен

ВИДЕО I Снимка која е прегледана повеќе од 19 милиони пати: Користите дрвена лажица за готвење? Тогаш треба да ја погледнете и вие!

Видеото кое како молња се шири на Тик Ток изненади и згрози многумина… Доколку користите дрвена лажица или дрвен прибор за готвење, не треба да ви објаснуваме колку е важно тие да се чистат темелно. Сепак, иако знаеме дека дрвените површини и предмети во кујната се „мамка за бактерии“, ова видео предизвика шок на социјалната …

ВИДЕО I Снимка која е прегледана повеќе од 19 милиони пати: Користите дрвена лажица за готвење? Тогаш треба да ја погледнете и вие! Read More »