• другите

ВИДЕО | Актерката Милена Радуловиќ со потресно сведочење во судот: Мика ме силуваше додека другите деца беа покрај нас

Актерката Милена Радолувиќ (24) во Вишото обвинителство во Белград пет часа зборуваше за ужасната сексуална злоупотреба низ која поминала како жртва на Мирослав Мика Алексиќ, 69-годишниот сопственик на престижното актерско училиште во Белград. Додека таа сведочела во судот низ солзи ги изнела најинтимните, најморничави и болни настани кои ги доживеала во престижното училиште. „Милена Радуловиќ …

ВИДЕО | Актерката Милена Радуловиќ со потресно сведочење во судот: Мика ме силуваше додека другите деца беа покрај нас Read More »