• дрим тим

Ова не е „дрим тим“, ова е „ноќна мора“ тим

Репрезентацијата на САД е поразена од Франција со 83:76 во првото коло на кошаркарскиот турнир во Токио, што претставува прв пораз на „дрим-тимот“ на ОИ уште од 2004 година. По мечот, очекувано на социјалните мрежи имаше доста коментари, кошаркарите се најдоа на удар на фановите кои немаат голема верба дека „дрим-тимот“ е апсолутен фаворит за …

Ова не е „дрим тим“, ова е „ноќна мора“ тим Read More »