Tag : договорено

Вести Македонија

 Дендиас: Нема да толерираме нецелосно усогласување на договореното со Северна Македонија

Слободен печат
Ги продлабочуваме односите со Северна Македонија, но нема да толерираме појави на нецелосно усогласување и правилно толкување на договореното, рече министерот за надворешни работи на...