Tag : дизајнерка на кукли

Жена Магазин Магазин слајдер

Ирена Трпеска, дизајнерка на кукли: Куклички што наликуваат на нашите дечиња

Ј.К.Д
Ирена Трпеска има благородно хоби, дизајнирање кукли од памучни конци, на кои ниедно детенце не може да им одолее. До пред шест, седум години, воопшто...