• дино мерлин

Дино Мерлин: Поради тешката болест бев како билка

Дино Мерлин (58) гостувал во емисијата „Во свој филм“ на ХРТ, во која зборувал за својата долга и успешна кариера, но открил и многу детали од животот. Босанскиот музичар се присетил на деновите кога работел во фабрика за кревети и ги запишувал песните на мрсна хартија. – Ме исмеваа затоа што пишував песни – рекол …

Дино Мерлин: Поради тешката болест бев како билка Read More »