• Димитар Ковачевски

Оставки после пораз кај нас се непостоечки ставки – иако дебело поразени, Ковачевски, Арсовска и Јакимовски не се повлекуваат

За оставка прашајте ме по парламентарните избори на 8 мај, јас сум претседател на партијата и нормално дека чувствувам одговорност, рече претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски по првиот круг од претседателските избори вечерта на 24 април кога Стево Пендаровски освои двојно помалку гласови од Гордана Сиљановска Давкова, но вечерта на 8 мај, по катастрофалниот пораз …

Оставки после пораз кај нас се непостоечки ставки – иако дебело поразени, Ковачевски, Арсовска и Јакимовски не се повлекуваат Read More »