• дијабетис

Што се случува со нашето тело во зима и кои се најчестите промени

Многу луѓе уживаат во есенско-зимскиот период, тоа е времето во годината кога можете да уживате во удобноста на вашиот дом, пријатните топли џемпери, вкусните топли напитоци или едноставно да уживате во прекрасниот процес на транзиција на природата. За жал, со студеното време доаѓаат и низа болести кои се „активираат“ од ниските температури. Всушност, има многу …

Што се случува со нашето тело во зима и кои се најчестите промени Read More »