• џенер

Модерните сестри Кардашијан – Џенер: Кои се татковците на нивните деца

Семејството Кардашијан-Џенер потекнува од големо потомство и со текот на годините само се надополнуваше. Во серијалот „Keeping Up With the Kardashians“, сестрите постојано зборува за улогата на родител и биле многу јасни во нивните желби да станат мајки. Единствената која нема свои деца е Кендал. Иако сите освен Кендал имаат по неколку деца, тие деца …

Модерните сестри Кардашијан – Џенер: Кои се татковците на нивните деца Read More »