• Џеки Кенеди

Џеки Кенеди: Тајните на жената која преку ноќ знаеше да се претвори во убавица

На 19 мај 1994 година почина поранешната американска прва дама Жаклин Кенеди Оназис, сопруга на 35-тиот претседател на САД, Џон Кенеди, кој бил убиен во 1963 година. Џеки Кенеди се памети по нејзиниот придонес кон уметностите и зачувувањето на историската архитектура, нејзиниот стил, елеганција и грациозност. Таа беше и остана икона на стилот. Меѓутоа, нејзината …

Џеки Кенеди: Тајните на жената која преку ноќ знаеше да се претвори во убавица Read More »