• десно крило

Божиќ Павлетиќ: Е. Пелистер расте секоја година, ги има сите предуслови за одлична сезона

Е. Пелистер ги промовира новите засилувања пред стартот на следната сезона, во составот на Жељко Бабиќ пристигна хрватското десно крило Јосип Божиќ Павлетиќ. Битолчани на позицијата десно крило ќе го има и македонскиот репрезентативец Ненад Костески. Божиќ Павлетиќ вели дека мора да се размислува од натпревар во натпревар и дека против секого екипата ќе оди …

Божиќ Павлетиќ: Е. Пелистер расте секоја година, ги има сите предуслови за одлична сезона Read More »