• демонстрации

ВИДЕО | Жестоки судири на улиците на Бејрут

Илјадници луѓе се собраа кај пристаништето во Бејрут за да ја одбележат годишнината од ужасната трагедија – експлозијата која направи пустош од еден кварт во градот – и да им искажат почит на загинатите. Истовремено Либан е на раб од невиден финансиски и економски крах и политички застој кој трае цела година. Така, овој помен …

ВИДЕО | Жестоки судири на улиците на Бејрут Read More »