• данијела мартиновиќ

Петар Грашо проговори за разделбата со Данијела: Сè е чисто и јасно

Петар Грашо неодамна стапи во брак со пејачката Хана Хуљиќ. Пред неа, 24 години беше во љубовна врска со Данијела Мартиновиќ. Сега за првпат ја коментираше нивната разделба. „Кај нас сè е чисто и јасно, останавме во добри односи. Не би знаел како да коментирам или што да кажам за сите оние текстови што се …

Петар Грашо проговори за разделбата со Данијела: Сè е чисто и јасно Read More »