• Даниел Крег

Даниел Крег повторно во конфликт со соседите во Лондон

Британскиот актер Даниел Крег се соочува повторно е во конфликт со соседите поради плановите да ги исече дрвјата во градината на својата куќа во северен Лондон. Британски таблоиди пишуваат дека ѕвездата на сагата „Џејмс Бонд“ и неговата сопруга Рејчел Вајс се соочуваат со нова битка поради плановите да ги исечат проблематичните стебла во дворот на …

Даниел Крег повторно во конфликт со соседите во Лондон Read More »