Интервју со Александар Дадар: Северина знае од секого да измами насмевка, а Каролина е многу забавна и има голема смисла за хумор

Александар Дадар веќе две децении ги разубавува дамите кај нас и речиси нема жена или девојка што не дошла кај него да се нашминка. Без разлика дали се личности од јавниот живот или не, за жените што доаѓаат во неговиот салон, Дадар вели дека секоја за него е предизвик. Неодамна ја нашминка хрватската пејачка Северина …

Интервју со Александар Дадар: Северина знае од секого да измами насмевка, а Каролина е многу забавна и има голема смисла за хумор Read More »