• д-р дејан докиќ

Д-р Докиќ ги открива најчестите симптоми на сојот омикрон: Прележаните се само делумно заштитени

Проф.-д-р Дејан Докиќ од Клиниката за пулмологија во разговор за Канал 5 изјави дека најчестите симптоми на инфекција со сојот омикрон на коронавирусот се: променет вкус, кашлица, главоболка и губење на енергија. Според докторот, кој е раководител на сите ковид-центри во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, кашлицата се должи најверојатно на оштетувања на епителот на горните …

Д-р Докиќ ги открива најчестите симптоми на сојот омикрон: Прележаните се само делумно заштитени Read More »