• четврто

Ново самоубиство во Белград

Маж на возраст од околу 44 години денес изврши самоубиство во својот дом во Белград, јавуваат српските медиуми. Тој се застрелал со пиштол. Ова е четврто самоубиство во Белград за само три дена.