• чешми

Кал место вода во чешмите во Леуново

Каллива вода тече од чешмите во викенд населбата Леуново крај Мавровското езеро. Граѓани, кои имаат викендички во ова село до „Слободен Печат“ испратија слики и видео снимка на кои се гледа како валкана вода истекува од чешмите. „Вака е секогаш откако ќе дојде вода откако претходно ќе има прекин во водоснабдувањето“, вели Иванка Апостолоска, чијашто …

Кал место вода во чешмите во Леуново Read More »