• бруклин нетс

Бруклин нетс на своите ѕвезди им изнајмувал вили и апартмани за да се забавуваат со љубовниците

Бруклин нетс сезонава направи тим со голем број на ѕвезди, а главниот збор го имаа Кевин Дурент, Кајри Ирвинг и Џејмс Харден, но повредите ги спречија да ја остварат целта и да играат во големото НБА финале. Управата на Бруклин отиде чекор понатаму во задоволувањето на потребите на своите ѕвезди, а новинарот Мет Саливен кој …

Бруклин нетс на своите ѕвезди им изнајмувал вили и апартмани за да се забавуваат со љубовниците Read More »