• британски вог

ФОТО: Леди Гага на насловните на италијанскиот и британскиот „Вог“

Оваа година Лејди Гага ја заокружува со нови бомбастични моменти: една насловна за „Vogue Italia“ овој ноември, една за „Vogue UK“ во декември, и сето тоа во исчекување на нејзиниот втор филм „House of Gucci“ чија премиера е закажана за 16 декември. Со безбројни незаборавни модни моменти зад себе, 12 Греми награди, Оскар и можеби …

ФОТО: Леди Гага на насловните на италијанскиот и британскиот „Вог“ Read More »