• бременоста

Трпела ужасни главоболки поради што вбризгала ботокс во вратот – Фановите брутално ја осудија Криси Тајген

Некогашната манекенка и модел, Криси Тиген (34) е бремена по третпат, а во таа состојба има многу силни главоболки. За тој проблем им се пожалила на своите обожаватели на социјалните мрежи и објаснила дека се одлучила за ботокс, за кој, како што се надева, би требало да го реши проблемот. Самата процедура ѝ ја препорачал …

Трпела ужасни главоболки поради што вбризгала ботокс во вратот – Фановите брутално ја осудија Криси Тајген Read More »