• Бранимир Јовановски

Наковска Бикова со многу проблеми во последниот трет настап во Токио

Единствената македонска спортистка Оливера Наковска Бикова го имаше и последниот трет настап на Параолимписките игри во Токио, Јапонија, кои завршуваат в недела. Денеска на олимпиското стрелиште во Асака се одржа последната пиштолска дисциплина П4-Малокалибарски пиштол слободен избор на 50 метри. Наковска Бикова го заврши мечот со 509 кругови и се пласира на 26 место. Како …

Наковска Бикова со многу проблеми во последниот трет настап во Токио Read More »