• бојан крстевски

Крстевски: Нема да биде лесно, но имаме квалитет да ги поминеме претквалификациите

Бојан Крстевски кој ќе биде еден од носителите на играта на македонската кошаркарска репрезентација, е оптимист дека националниот тим успешно ќе ги помине претквалификациите за пласман на СП. – Сигурно нема да биде лесно, никогаш ништо не е лесно. Сепак, имаме четири недели за подготовки, ќе одиме и во Маврово. Ова е комбиниран состав, имаме …

Крстевски: Нема да биде лесно, но имаме квалитет да ги поминеме претквалификациите Read More »