• богатсво

Од Мерилебон до Карибите: Откриено богатството на деловните партнери на Абрамович

Раскошното богатство на деловните партнери на рускиот олигарх Роман Абрамович, меѓу кои нивните офшор инвестиции во одморалиште на остров на Карибите, плановите за реконструкција на црквата Мерилебон и огромна палета на имот во Британија и пошироко, се само дел од оние кои денеска беа објавени во британските медиуми. Документите што ги виде „Гардијан“ ја прикажуваат …

Од Мерилебон до Карибите: Откриено богатството на деловните партнери на Абрамович Read More »