• блесне

Сите ги спуштаме ролетните кога ќе блесне сонцето: После ова повеќе нема ни да помислите да ја затемните собата

Сонцето е многу корисно и тоа не само поради витаминот Д, туку и ги убива бактериите во собата. Истражувачите од Универзитетот во Орегон во три одвоени соби изложиле бактерии. Едната соба била во мрак, другата изложена на сончева светлина, а третата на ултравиолетови зраци. По 90 дена истражувачите ги собрале и ги проучувале резултатите од …

Сите ги спуштаме ролетните кога ќе блесне сонцето: После ова повеќе нема ни да помислите да ја затемните собата Read More »