• Битрикс

Танцов јубилеј: Културниот центар „Битрикс“ прослави десет години постоење

Млади, ведри и насмеани лица присуствуваа на роденденскиот настан на Културниот центар „Битрикс“, што минатата недела се одржа во Младинскиот културен центар. На настанот им беа врачени благодарници и симпатични подароци на голем број учесници, предавачи, соработници и пријатели на „Битрикс“, имаше роденденска торта, а беше направено и резиме на активностите. Прикажано со бројки „Битрикс“ …

Танцов јубилеј: Културниот центар „Битрикс“ прослави десет години постоење Read More »