• беливук

ВИДЕО | На ТВ Пинк објавени морничави снимки од убиствата што ги вршела бандата на Беливук

За време на гостувањето на српскиот претседател Александар Вучиќ на ТВ Пинк, прикажана е снимка од убиството на Властимир Милошевиќ на трамвајските шини во улицата 27 март во центарот на Белград за кое е обвинет Вељко Беливук. -Ја имам видено оваа снимка и претходно. Станува збор за судир на два клана, ова момче е убиено …

ВИДЕО | На ТВ Пинк објавени морничави снимки од убиствата што ги вршела бандата на Беливук Read More »