• беџети

Абдулменаф Беџети: Не е време за криптовалути

Европската централна банка не излегла со став за криптовалутите, така што е се уште рано, ние да зборуваме за нивно официјализирање, вели академик Абдулменаф Беџети, во изјава за „Слободен печат“, откако ВМРO-ДПМНЕ информираше дека веќе е изготвен предлог закон со кој се предлага официјализирање на криптовалутите. – Се уште е рано да зборуваме за официјализирање …

Абдулменаф Беџети: Не е време за криптовалути Read More »