• балкан

Каде се кријат руските шпиони во Македонија?

Контурите на меѓународната политика по завршувањето на војната во Украина веќе се наѕираат. Западот, кому му припаѓаме и ние, ќе се врати на старата политика на containment (ограничување) на руското влијание во рамките на руската држава. Како таа ќе изгледа територијално, допрва ќе дознаеме. Се разбира, под претпоставка да не дојде до реализирање на нуклеарната …

Каде се кријат руските шпиони во Македонија? Read More »