• автопатишта

Бочварски: Започнуваме со инфраструктурни проекти, какви што немало во историјата на независна Македонија

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски при денешната посета на Општина Желино, изјави дека 2023 година ќе биде година на инфраструктурни проекти, какви што немало во независна Македонија. Изградбата на 110 километри автопатишта вели тој, ќе ја подигне економијата и ќе им го олесни животот на граѓаните. Месецов според него треба да заврши постапката …

Бочварски: Започнуваме со инфраструктурни проекти, какви што немало во историјата на независна Македонија Read More »