• автомобил

Дадилка обвинета за тешко убиство: Го заборавила двегодишното девојче заклучено во автомобил – починало

Двегодишната Џоселин Марица Мендез од Мајами почина од последиците од топлотен удар откако помина повеќе од седум часа во заклучен автомобил на многу висока температура. Мајката и плаќала на Хуана Перез-Доминго (43)  за да ја носи Џоселин во градинка и таа е обвинета за тешко убиство. Мајката на несреќното девојче и плаќала на Хуан Перез-Доминго …

Дадилка обвинета за тешко убиство: Го заборавила двегодишното девојче заклучено во автомобил – починало Read More »