• Авто мото

ВИДЕО: Дронот на Утрински брифинг над скопските улици, одржан најголемиот авто-мото настан земјава

Денес за време на гласањето за локалните избори, на скопските улици може да се забележи раздвиженост во сите општини. На страна од фокусот на локалните избори, денес на големиот паркинг пред СРЦ „Борис Трајковски“ дронот на Утрински брифинг го забележа најголемиот авто-мото настан во нашата земја На настанот беа присутни 22 изложувачи со над 40 брендови …

ВИДЕО: Дронот на Утрински брифинг над скопските улици, одржан најголемиот авто-мото настан земјава Read More »