• антонио касано

Касано: Роналдо е слепец кој мисли дека може да игра до 50 години

Aнтонио Касано честопати знае да го критикува Кристијано Роналдо, па така беше и по интервјуто на Португалецот кај Пирс Морган. Најголемо внимание од објавените делови до сега привлече моментот во кој Роналдо отворено зборува дека нема почит за Ерик Тен Хаг, потоа ги критикува Руни, Невил и сопствениците на клубот. Италијанецот Антонио Касано одлучи да …

Касано: Роналдо е слепец кој мисли дека може да игра до 50 години Read More »