• андреј петров

Петров: Ние сме за ЕУ, но нема да прифатиме никакви условувања и уцени

Андреј Петров, член на ИО и поранешен пратеник на СДСМ, во емисијата „24 анализа“ рече дека доообјаснувањето на Макрон во врска со пристапните реговори е логично, зошто ако тоа би се случило тоа значи дека ЕУ сама себе си се дискредитира. – Идејата за заедничка Европа не е на сегашните лидери на ЕУ, таа е …

Петров: Ние сме за ЕУ, но нема да прифатиме никакви условувања и уцени Read More »