• and just like that

Новите пријателки во „And Just Like That“ носат свежина во стилот: Ова се нивните најубави комбинации

Продолжението на популарната серија „Сексот и градот“ наречено  “And just like that“ можеби разочара многумина кога е во прашање насоката на дејството, но новите епизоди секако ни носат нови стилски изданија на познати актерки кои несомнено ќе ве инспирираат  за вашиот следен изглед.  Стилот на актерките во продолжението на серијата „Сексот и градот“ Од најавата …

Новите пријателки во „And Just Like That“ носат свежина во стилот: Ова се нивните најубави комбинации Read More »