Tag : алка

Вести Македонија Слајдер

Кирацовски: Се изгласа Законот за ЈО – последната алка во борба против организираниот криминал

Горан Наумовски
„Во борбата помеѓу правдата и мафијата, конечно победи ПРАВДАТА! Предмалку, со двотретинско мнозинство се изгласа законот за Јавно Обвинителство, последната неопходна алатка за ефективна и...