• Александра

Атанас Атанасовски по вторпат стана татко: Ќерката доби уникатно име

Нашиот познат актер Атанас Атанасовски, по втор пат стана татко. Неговата сопруга Александра му подари ќерка, која доби прекрасно име. Најмладиот член од семејството Атанасовски го доби името Една, а малиот Павле кој во јануари ќе полни две години веќе е подготвен да биде постар брат.   View this post on Instagram   A post …

Атанас Атанасовски по вторпат стана татко: Ќерката доби уникатно име Read More »