• албанци

Вакцините се халал, што побрзо вакцинирајте се, апелира имамот од Берн до Албанците во Швајцарија

По редицата написи во швајцарските медиуми дека болниците се полни со пациенти-Албанци кои се вратиле од летните одмори во родните краишта, како и наводите за фалсификување ПЦР тестови во Србија, Косово и други балкански земји, повеќе организации, интелектуалци, па и имамот од џамија во швајцарскиот главен град Берн, се вклучија во апелите кон албанската заедница …

Вакцините се халал, што побрзо вакцинирајте се, апелира имамот од Берн до Албанците во Швајцарија Read More »