• акциона

„Додека смртта не не раздели“: Џенифер Лопез и Арми Хамер ги здружија силите во нова акциона комедија

Ова е храбар избор, бидејќи, поради својата неограничена енергија, и Џеј Ло и Арми доминираат во секое остварување во кое ќе се појават… Џенифер Лопез ќе се здружи со Арми Хамер во новата акциона комедија „Shotgun Wedding” на студиото „Lionsgate“. Ова е храбат избор, бидејки, поради својата неограничена енергија, и Џеј Ло и Арми доминираат …

„Додека смртта не не раздели“: Џенифер Лопез и Арми Хамер ги здружија силите во нова акциона комедија Read More »