Tag : абрахам линколн

Забава Магазин Магазин слајдер

Продаден е прамен од косата на Абрахам Линколн за неверојатни 81.000 американски долари!

Слободен Печат
Еден прамен од косата на Абрахам Линколн, заедно со крвавата телеграма за неговиот атентат во 1865 година, беше продаден на аукција за повеќе од 81.000...