10 C
Скопје

Tag : Абдулменаф Беџети

Вести Ви Препорачуваме Македонија Слајдер

Академик Беџети: МАНУ не успеа да има заедничка позиција

Лука Андреев
Жалам што МАНУ не успеа да изгради заеднички став за новата концепција за основното образование, истакна академикот Абдулменаф Беџети на јавната расправа во Собранието. Тој...
Вести Македонија

Академик Беџети за концепцијата за основно образование: Дури и најдолгите патишта почнуваат со првите чекори

Слободен печат
Академик Абдулменаф Беџети ја оцени како многу плодна денешната дебата на членовите на Одделението за општествени науки на МАНУ и на Центарот за стратегиски истражувања...