• стразбур

Собраниска делегација учествува на летната сесија на ПССЕ во Стразбур

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во состав Бисера Костадиновска Стојчевска, заменик шеф и Александар Николоски и Арта Биљали Зендели, членови, учествуват на летната сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во Стразбур, Франција од 21 до 24 јуни. Како што соопшти собраниската прес-служба, според агендата на сесијата, пратениците ќе …

Собраниска делегација учествува на летната сесија на ПССЕ во Стразбур Read More »