• спасовски

Синдикатот на полицијата поднесе пријава против Спасовски, потпишувал решенија додека имал корона и бил во изолација

Синдикатот на полиција во Македонија до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против поранешниот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски. Како што се посочува во соопштението од Синдикатот, пријавата е поднесена поради постоење на основано сомнение дека тој својство на службено лице – поранешен министер во МВР со пречекорување на овластувањата и злоупотреба на …

Синдикатот на полицијата поднесе пријава против Спасовски, потпишувал решенија додека имал корона и бил во изолација Read More »