• слатки

Атрактивност, харизма и шарм: Која е згодната блондинка која стои покрај Кирил Петков?

Со сета политичка интрига изминатите денови, додека политичките кругови се прашуваат дали Кирил Петков ќе биде новиот бугарски премиер, ние се прашуваме која е убавата жена која го придружува во текот на приватниот и подржува во текот на професионалниот живот? Кирил Петков е актуелен бугарски политичар со богата и интересна биографија. Роден е во 1980 …

Атрактивност, харизма и шарм: Која е згодната блондинка која стои покрај Кирил Петков? Read More »