• полицајка

Полицајка зела рушвет од Грци на „Богородица“

Специјализирано одделение за гонење кривични дела сторени од лица со полициски овластувања поднесе кривична пријава против С.А., полициска службеничка во Полициската станица за граничен премин и граничен надзор Богородица при Регионалниот центар за гранични работи Југ поради постоење на основи на сомнение дека сторила кривично дело „примање поткуп” по член 357 ст.1 од Кривичниот законик, …

Полицајка зела рушвет од Грци на „Богородица“ Read More »