• осигурување

Од 12 до 15 отсто поскапо осигурување на автомобилите во Србија

Полисата за задолжително осигурување од автоодговорност поскапе од 1 јануари 2023 година. Процентот на поскапување не е ист кај сите осигурителни компании и се движи од 12 до 15 проценти и важи за сите категории моторни возила. Здружението на осигурители на Србија наведува дека новите цени се усогласени со Народната банка на Србија (НБС), наведува …

Од 12 до 15 отсто поскапо осигурување на автомобилите во Србија Read More »