• општина карпош

Реакција на Општина Карпош по вчерашниот немил настан: Ние сме сериозна Општина, неодговорноста на поединци не се толерира!

Општина Карпош донесе одлука за прекинување на договорите за вработување на двајцата привремено ангажирани службеници, кои беа дел од вчерашниот немил настан. Тие ги повредија сите етички стандарди и норми за професионално и одговорно работење и однесување, велат од Општина Карпош, како реакција на прес – конференцијата на Александар Трајановски (ГРОМ). – Веднаш по немилиот …

Реакција на Општина Карпош по вчерашниот немил настан: Ние сме сериозна Општина, неодговорноста на поединци не се толерира! Read More »