• министер

Министерот Зоран Љутков имаше работна средба со Анџела П. Агелер, амбасадорка на САД

Министерот за култура и туризам, Зоран Љутков, на 10 јули оствари работна средба со амбасадорката на Соединетите Американски Држави во Скопје, Анџела П. Агелер, известија од Министерството за култура и туризам. На средбата во срдечна атмосфера биле потврдени пријателските односи меѓу двете држави, со оглед на фактот што Соединетите Американски Држави се постојани поддржувачи на …

Министерот Зоран Љутков имаше работна средба со Анџела П. Агелер, амбасадорка на САД Read More »