• луј витон

Камчев: Во фамозната „Луј Витон“ чанта имаше еден милион евра

Повод за тужбата на бизнисменот Јордан Камчев против Бојан Јовановски и Катица Јанева е штетата што му е нанесена од нив во случајот „Рекет“. Тој денеска рече дека средствата кои ги бара како отштета се негови сопствени кои биле предавани преку други лица а се префрлани преку неговата трансакциска сметка. Тој објасни дека во летото …

Камчев: Во фамозната „Луј Витон“ чанта имаше еден милион евра Read More »