• кашлање

Препознајте што ве мачи – грип или настинка? Настинката ве „крши“ четири дена

Сезоната на настинки и грип е во полн ек. Во текот на есента и зимата често ќе го слушате звукот на кашлање и кивање, а голема е веројатноста и вие да настинете или да се измачувате со симптомите на грипот. Притоа, често не знаеме дали не нападнал грип или настинка, бидејќи не можеме да ги …

Препознајте што ве мачи – грип или настинка? Настинката ве „крши“ четири дена Read More »